top of page

Om Motus AY

Motus AY alexandritlaser använder den senaste teknologin för permanent hårborttagning. Inne i maskinen finns en alexandritkristall, medan handenheten innehåller en sefirkristall. Laserstrålen har en specifik uppgift: den följer pigmentsträngen ner till hårsäcken, värmer upp den, och eliminerar den effektivt. Detta förhindrar nytt hår från att växa där hårsäcken tidigare fanns.

Motus AY är känt för att vara en smärtfri och säker metod, även om vissa personer kan känna en viss obehagskänsla eller stickningar när hårsäcken värms upp.

En av de stora fördelarna med Motus AY är dess mångsidighet. Den är lämplig för permanent hårborttagning på alla hudtyper och hårfärger, så länge som håret innehåller pigment som är mörkare än huden. Den kan behandla både tunna och tjocka hårstrån oavsett hudfärg och med utmärkta resultat. Det är dock viktigt att notera att gråa, helt vita eller röda hårstrån inte kan behandlas med denna metod. Dessutom måste det hår som ska tas bort vara mörkare än hudtonen på det behandlade området.

Vid behandlingen används svepande rörelser över det aktuella området, och Motus AY är utrustad med ett kylsystem som säkerställer att huden och omgivande vävnad inte kan brännas eller skadas. Detta gör att behandlingen kan utföras på kroppsbehåring på alla områden, inklusive intimt.

bottom of page