top of page

Våra behandlingar

Hårborttagning ansikte

Laserhårborttagning i ansiktet är en effektiv och mer permanent metod för att ta bort oönskat ansiktshår på områden som överläpp, mellan ögonbrynen, kinder eller hela ansiktet. Ljuspulser riktas mot hårsäckarna för att förstöra dem och minska hårväxten. Hitta behandlingen som passar dig från 699 kr.

Hårborttagning med laser på överkroppen är tillgänglig hos oss från endast 699 kr. Vi behandlar områden som armhålor, nacke, armar, rygg och bröst, vilket ger dig en smidig och effektiv lösning för att eliminera oönskad hårväxt.

Hårborttagning överkropp

Hårborttagning underkropp

Vi erbjuder även effektiv hårborttagning med laser på underkroppen till priser från 899 kr. Denna behandling täcker områden som bikinilinjen, ben, fötter och brazilian, vilket ger dig en långvarig lösning för att bli av med oönskad hårväxt.

Pigmentborttagning med laser är tillgänglig hos oss från endast 995 kr. Pigmentfläcken behandlas med vår toppmoderna lasermaskin Motus AY. Laserljuset och värmen som bildas "splittrar sönder" pigmentet.

Ta bort pigmentfläckar

Behandling av rosacea 

Vi behandlar de hudområden där du besväras av rosacea med Motus Ay laser. Behandlingen lindrar och undanhåller symtomen av hudsjukdomen. Rosacea kommer aldrig att kunna behandlas bort helt. Rosace-behandlingarna bokas från 1 500 kr och uppåt beroende på antal hudområden.  

 • Hur många behandlingar behöver jag?
  Det är nödvändigt med flera behandlingar innan alla hår är borta då enbart hårstrå i tillväxtfas behandlas. För varje behandling upphör nästan all hårväxt på den behandlade ytan under 1-3 månader. Därefter sker en viss återväxt. Man räknar med att antalet hår minskar med ca 20-30 % efter varje behandling. Man får då en successiv utglesning av hårväxten. De flesta behöver fyra till sex behandlingar, vissa fler. Detta kommer vi att diskutera under den kostnadsfria konsultationen.
 • Vilket hår kan behandlas?
  Då det är pigmentet i hårstrået som absorberar laserstrålens energi lämpar sig behandlingen allra bäst för svarta eller bruna hår. Ingen effekt kan därför förväntas på mycket ljusa eller gråa hår.
 • Behöver jag förbereda något innan behandling?
  Behåringen ska rakas senast dagen före behandlingen. Du kan med fördel komma orakad på ditt första besök då det underlättar bedömningen av hårstråets färg, typ och växttäthet för mer optimal handläggning.
 • Varför behöver håren rakas?
  Orakade hår ”skymmer” laserstrålens väg ner genom huden så att antalet träffade hårstrå blir färre och transporterad energimängd till hårrot och hårsäck minskas. Dessutom ökar risken för brännskada då orakade hårstrå kommer i kontakt med huden i samband med behandlingen.
 • Hur går behandlingen till?
  Du kommer att ligga bekvämt på en brits. Du bär skyddsglasögon under hela behandlingen för att skydda dina ögon. Behandlingen för hårborttagning genomförs sedan av vår utbildade personal som guidar dig genom alla steg, allt för att du ska ha en så behaglig upplevelse som möjligt.
 • Är behandlingen smärtsam?
  Man kan känna ett kortvarigt stick i huden efterföljt av värme, liknas bäst med ett snärtande från en gummisnodd eller som en lätt ilning/kittling. De flesta känner dock ingenting :)
bottom of page